Menu
REKLAME HER
A+ A A-


Den russiske WBA-verdensmester, Alexander Povetkin, bevarede i Stuttgart sin titel efter en yderst spændende og slagrig fight mod staldkammeraten i Sauerland-teamet, den tidligere cruiservægtsverdensmester Marco Huck, der for første gang boksede i sværvægt.

Alexander Povetkin havde nogenlunde kontrol i de første tre omgange mod en Marco Huck, der med glimt af hurtige angreb svarede igen på Povetkins adstadige og beherskede offensiv. Men allerede efter de tre første omgange virkede det imidlertid som om, at Povetkin havde mistet lidt af pusten. Dog var omgangene efterfølgende særdeles jævnbyrdige og svære at score med en stadigt tålmodigt angribende Povetkin, der med hårde træffere fik slået, den værste offensiv ud af Huck, der omvendt lynede i glimt og pressede den forsvarende mester, hvis bedste forsvar undertiden var at dukke sig, når han blev presset – og det blev han ofte - så Huck ikke kunne ramme uden at give ham én over nakken. Således bølgede momentum kampen igennem, men i ellevte runde virkede det som om Povetkin fandt lidt luft igen og fik presset sin udfordrer, der omvendt fik genvundet fokus i sidste omgang og rystet en udmattet Povetkin med sine to sidste træffere – den sidste efter gong-gongen havde lydt for en underholdende og meget lige VM-kamp.

En enkelt sidedommer havde kampen uafgjort – mens to havde en snæver sejr til Povetkin.

Efter kampen erklærede Povetkin sig klar til en revanchefight mod Huck, der tydeligt – sammen med publikum – var utilfreds med nederlaget i sin debut i boksningens kongeklasse

Povetkin er efter aftenens kamp stadig ubesejret med en rekordliste, der lyder 24-0, 16 KO. Huck led sit andet nederlag – han har vundet 34 kampe, de 25 før tid. Den rigtige WBA-verdensmester er dog imidlertid stadig Wladimir Klitschko, der er blevet ophøjet til Super-verdensmester. Han forsvarer for øvrigt sin titel på lørdag mod en anden tidligere cruiservægter, franske Jean-Marc Mormeck i Düsseldorf, hvor der foruden WBA-titlen bokses om de øvrige titler i den yngre Klitschkos bæltekollektion – nemlig IBF-, WBO- og IBO-titlen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 48 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us