Menu
REKLAME HER
A+ A A-


Det store walisiske boksehåb, letsværvægteren Nathan Cleverly, beholder sin WBO-verdensmesterskabstitel efter en ensidig affære mod amerikanske Tommy Karpency foran 5000 entusiastiske tilskuere i Motorpoint Arena i Cardiff, Wales.

Sejren kom i hus efter en fight, hvis eneste spændingselement var, om Cleverly var i stand til at stoppe en håbløst defensiv og umotiveret Karpency. Cleverly startede kvikt og overtog fra første sekund ringens midte, hvorfra han med flere gode kombinationer og uppercuts tidligt fik fjernet den sølle gnist af mod, som Karpency havde medbragt til Wales.

I anden halvdel af fighten intensiverede Cleverly tempoet yderligere for at få gjort det af med Karpency. I niende omgang fik han rystet udfordreren – dog uden at være i stand til at sætte det afgørende punch ind. I ellevte omgang dukkede Karpency imidlertid op som en trold af en æske med det, som lignede et forsøg på at være offensiv – for blot efter femten sekunder at miste det halvhjertede pres, som igen blev overtaget af en teknisk velfunderet Cleverly, der vandt alle tolv omgange i en titelkamp, hvis eneste overraskelsesmomenter var, at man som udfordrer til et mesterskab kan have en så uforskammet kedelig tilgang til en titelkamp, som Karpency, der til dagligt arbejder som plejer på et psykiatrisk sygehus, havde - samt måske det faktum, at Cleverly havde så lidt krudt i handskerne, at han ikke var i stand til at stoppe den monotone forestilling.

Nathan Cleverlys næste udfordring kan meget vel blive en unification-fight mod den hårdtslående, kazakhiske WBA-verdensmester, Beibut Shumanov. Cleverly er stadig ubesejret efter sit tredje titelforsvar og i alt 24 kampe, hvor 11 af disse er er vundet før tid. Karpency er nu 21-3-1 uden det store håb om nogensinde igen at stå i en af de større titelkampe.

I en af forkampene til VM-kampen fik et tidligere walisisk håb, den tidligere WBO-cruiservægtsmester Enzo Maccarinelli, der nu stiller op i letsværvægt, en hurtig sejr over journeymanden Cieran Healy, der i anden omgang blev fældet af et Rudy Markussen-agtigt kropsslag. Modsat Markussen kom Healy på benene igen, men fik sekunder senere endnu et træf mod leveren, hvorefter hans eget hjørne smed håndklædet i ringen for at forskåne den lidt kvabsede boksebold for mere afstraffelse.

Maccarinelli, der for halvandet år siden drabeligt og særdeles uhyggeligt blev knock-outet af tyske Alexander Frenkel i en EM-kamp, forsøger stadig at få sin skrantende karriere på rette spor mod flere af de større fights. Og allerede om en måned skal han bokse om det britiske mesterskab mod den upåagtede englænder Shane McPhilbin, der har vundet otte af sine ti kampe. Maccarinelli har med sejren i aften vundet 34 kampe og tabt fem – dem alle på knock-out

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 94 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us