Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Richard Commey Foto Wende
Aftenens Nordic Fight Night-stævne i Albertslund Musikteater blev indledt med 10 rigtigt hårde omgange mellem Richard Commey (19-0, 17 KO) og Samir Ziani (17-2-1, 3 KO). Kampen endte med en tæt og lidt tvivlsom sejr til ghaneseren.
 
Kampen var ikke særligt velbokset, men den var fyldt med intensitet og spænding, og hvis Richard Commey med denne kamp havde håbet på at komme tættere på en kontrakt med Sauerland, må han være skuffet over sig selv.
 
Richard Commey er vant til at vinde sine kampe på knockout, men Samir Ziani havde tydeligvis ikke planer om at give sejren fra sig uden hård kamp.
 
Ziani er en offensiv højrefodsbokser, der kommer fremad og selv søger kampen. Han ville straks fra starten gerne tæt på ghaneseren og fyre sine slag af. Det lykkedes ham at presse den ubesejrede afrikaner op mod tovene, men i løbet af de første par omgange fik han ikke flere tællende træffere ind end Commey, der bl.a. i form af et par solide dybe træffere fik vist prøver på sit talent.
 
Franskmandens meget offensive stil gav en del holden og infight, men i 3. omgang fik Commey mere styr på det. Der var tale om ghaneserens klart bedste omgang, og efter en solid dyb træffer med højrehånden fik han endnu engang Ziani til at hive efter vejret.
 
Richard Commey er en glimrende teknisk bokser, og var han blevet sat over for en modstander, hvor han selv skulle skabe kampen, havde han utvivlsomt lignet en verdensmester. I denne kamp blev han mødt af en mand, der kun kendte én vej; fremad, og det gav svære arbejdsbetingelser for den 27-årige Commonwealth-mester, der dog stille og roligt skabte sig et forspring på dommersedlerne.
 
I 5. omgang blev den engelsk bosatte ghaneser til gengæld presset. I flere slagdueller måtte han tage imod en række slag, og selvom han også selv fik scoret point, var det tydeligt, at han følte sig testet. I 6. omgang var det faktisk Commey, der mod slutningen af omgangen måtte tage imod flere slag, og efter denne omgang var stillingen på knock-out.dk's dommerseddel derfor 57-57.
 
I 7. omgang begyndte Commey såmænd at holde, og ved flere lejligheder fik Ziani sendt fine venstre hooks lige i smasken på ham. Dersværre for Ziani har han ikke meget krudt i næverne, hvilket blot tre knockout-sejre ud af de 17 sejre på rekordlisten vidner om. Derfor var Commey ikke specielt tæt på at gå i gulvet.
 
Commey holdt meget, men i 9. omgang fik han igen gang i det dybe arbejde, og han sikrede sig derfor omgangen. Sidste omgang blev fyldt med vilde slagudvekslinger, som franskmanden ifølge denne skribent slap bedst fra. Knock-out.dk's scorecard blev derfor 96-94 til Samir Ziani.
 
Men dommerne så det anderledes. De dømte kampen 96-94, 96-94 og 97-93 til fordel for Richard Commey.
 
Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Richard Commey var bestemt ikke uheldig med at få sejren mod Samir Ziani i Albertslund dengang i 2014. I aftes/nat fik de begge flotte skalpe på rekordlisterne.

Richard Commey vandt IBF-titlen i letweltervægt ved at stoppe Isa Chaniev, og han møder formentlig Lomachenko næste gang.

Samir Ziani vandt EBU-titlen ved at stoppe Juli Giner i Barcelona.

For tilskuerne i Albertslund dengang i 2014 var det nok lidt underligt at blive præsenteret for en kamp mellem en ghaneser og en franskmand. Men det var altså to kommende topboksere, vi så.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 198 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us