Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah i kamp

Sarah Mahfoud (5-0, 2 KO) leverede profkarrierens hidtil bedste præstation, da georgiske Nana Chakvashvili (4-2, 3 KO) blev stoppet i 4. omgang.

Det var en mere aggressiv Mahfoud, end vi har set i hendes hidtidige kampe, som lagde fra land mod den 20-årige georgier. Det var en stil, der klædte den ubesejrede dansker. Da Nana Chakvashvili samtidig hurtigt viste, at hun trods sin ciffermæssigt pæne rekordliste ikke var vanvittigt skræmmende, var der god grund til for danskeren at satse på at få tingene gjort færdige før tid.

Vel var der ind imellem ting, der mindede om bitch fight, når bokserne kom tæt på hinanden, men i det mindste kørte hænderne hurtigt, og Mahfoud lignede en bokser, der ikke var tilfreds med at køre en overbevisende og stensikker sejr hjem. Hun lignede en, der ønskede at gøre tingene færdige.

I 3. omgang begyndte det at ligne en regulær nedslagtning, og den sagesløse georgier, der desuden lignede en høstak med sin vildfarne frisure, havde desuden fået slået ansigtet til blods. På denne tid kunne blot en enkelt hård træffer fra Sarah Mahfoud gøre forestillingen forbi.

Det skete kort inde i 4. omgang. Chakvashvili var presset i ringhjørnet, og Mahfoud overdængede hende med slag. Det fik det georgiske ringhjørne til - meget fornuftigt - at kaste håndklædet i ringen og skåne deres bokser for flere øretæver.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 350 gæster og 2 medlemmer online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 348 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us