Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock i kamp

Enock Poulsen (7-0, 2 KO) fik delt ganske mange øretæver ud til Guadalope Acosta (13-3, 8 KO), inden danskeren fredag aften havde sikret sig IBF youth-titlen i letweltervægt. Mexicaneren viste sig dog at være en hård banan, der, ligesom det ofte er tilfældet for mexicanere, åd de mange klø uden at pive.

Derfor endte kampen med at gå alle de 10 omgange, hvor der dog ikke var den fjerneste tvivl om Enock Poulsens kæmpestore sejr.

Det var boksning på et meget højt teknisk niveau, som Enock Poulsen lagde fra land med. Manden er lynhurtig, han er bevægelig, og han slår fra mange vinkler. Allerede i løbet af 1. omgang måtte Guadalope Acosta tage imod adskillige rene træffere, og hvis det ikke var fordi, at power ikke hører til blandt danskerens spidskompetencer, kunne alene begyndelsen var blevet hed for mexicaneren.

Den manglende power ligner noget, der kan komme til at forfølge Enock Poulsen. Det kunne være lækkert, hvis han i endnu højere grad kunne sætte sig i respekt, men mexicaneren var, som mexicanere er flest -  en hård banan, der ikke var bange for at få en på skallen.

I 4. omgang blev afstraffelsen voldsom. En højre uppercut fik benene til at vakle under Acosta, men mexicanere er generelt ikke sådan til at ryste. Enock Poulsen fik afleveret et utal af rene træffere til hovedet, og det begyndte nu at ligne en regulær afstraffelsesaktion. Men mexicanske boksere er som specielle: De kan tage utrolig mange tæv uden at blinke med øjnene, og på det punkt var Acosta ingen undtagelse.

Forbi midten af kampen var det, som om trætheden så småt begyndte at melde sig. Tempoet blev sat en smule ned, og selvom Acosta igen i 6. omgang blev ramt af en uppercut så ren, at den ville have sat de fleste på røven, virkede han en smule bedre med.

Acosta kom såmænd ikke tættere på sejren, efterhånden som kampen skred frem. Det var bare som om, de allerværste øretæver langsomt ebbede ud. Danskeren virkede også mærket af det hårde tempo, uden at der dog var tvivl om, at det var Enock Poulsen, som gik sejrrigt ud af omgangene.

I 8. omgang mistede mexicaneren for tredje gang sin tandbeskytter, og denne gang kostede det ham et strafpoint. Han havde samtidig fået et mindre cut, som dog ikke lod til at genere ham lige så meget som den højre uppercut, Enock Poulsen gentagne gange plantede lige i sylten på ham.

Det eneste, der manglede, var faktisk, at Enock Poulsen gjorde kampen færdig før tid. Så havde præstationen været komplet. Nu fik han til gengæld sin første rutine med at gå 10 omgange, og den slags kan også ende med at være meget værd.

Enock Poulsen vandt med dommerstemmerne 98-91, 98-91 og 100-89.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 323 gæster og 3 medlemmer online

WHOS ONLINE

Alex Hermann , Jim and 323 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us