Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Pierre v Laska 2

Pierre Madsen (11-0, 10 KO) sikrede sig som ventet og planlagt endnu en knockoutsejr, da georgiske Davit Gogishvili (20-9, 12 KO) fem gange blev sendt i gulvet og stoppet i 4. omgang. Danskeren formåede dog ikke for alvor at imponere, og kampen blev i det store hele en noget rodet affære.

Pierre Madsen har tidligere, når han har stået over for en højrefodsbokser, haft en smule vanskeligt ved at indstille sig på på den akavede boksestil fra modstanderens side. Det virkede til at gå lidt bedre denne gang, hvor 1. omgang var reel boksning fra Pierre Madsens side. Alvorlig ram på Gogishvili fik han ikke, selvom omgangen uden tvivl var dansk.

2. omgang udviklede sig til gengæld til en gang forfærdelig rod, hvor Pierre Madsen slet ikke kunne finde den rigtige afstand eller den rigtige vinkel, og hvor georgieren var ved at have mistet modet. Gogishvili tog endda en tælling efter en træffer, som ikke burde have slået en beruset flue ud af kurs.

I 3. omgang måtte Gogishvili først ned efter en ikke-eksisterende træffer, som signalerede træthed. En aggressiv dansker fik ham hurtigt på kanvassen igen, men det afgørende stød udeblev, og georgieren formåede igen at overleve omgangen. Det skete ved at holde og spoile, og Davit Gogishvili var bestemt ikke en bokser, der gjorde sit for at bidrage til en underholdende kamp.

Afgørelsen kom endelig i 4. omgang. Georgieren var reelt uden chance for sejr, men Pierre Madsen havde ikke let ved at få de afgørende stød ind. Efter to gulvture, som begge kom af slag til kroppen, valgte kamplederen at afbryde opgøret.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 338 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 338 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us