Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jonas v Aduashvili 2 Foto Sjørup

Har vi allerede set årets kamp i dansk boksning?

Titelkampen mellem Jonas Madsen (12-0, 4 KO) og Andreas Lynggaard (5-1, 1 KO) blev intet mindre end en imponerende forestilling med to boksere i regulær krig gennem 10 omgange. To boksere, der aldrig lod hinanden få det mindste ro, pressede hinanden til det yderste og leverede en af de lækreste kampe på dansk grund i umindelige tider.

Det blev dog Jonas Madsen, der efter de 10 omgange blev udråbt som vinder med dommerstemmerne 96-94, 94-96, 97-93.

En jævnbyrdig 1. omgang, hvor Jonas Madsen umiddelbart lagde fra land i det højeste tempo, men hvor Lynggaard hurtigt bød op til dans, var meget jævnbyrdig - måske med et lille plus til den forsvarende mester. Jonas Madsen arbejdede mere og ramte lige akkurat nok med sit jab til at sikre sig omgangen.

2. omgang blev til gengæld ikke spor tæt. Den vandt Jonas Madsen ganske klart. Den 22-årige IBF youth-mester virkede i det hele taget mere villig til at sætte et højt tempo, og Lynggaard måtte mere end en gang i løbet af omgangen tage imod træffere, der fik et sug til at gå gennem publikum.

Den fantastiske og ekstremt intense boksekamp skiftede hele tiden karakter, og i 3. omgang var det pludselig udfordreren, der syntes ovenpå. Madsen var stadig den, der arbejdede mest, men Lynggaard ramte mest.

4. omgang blev igen indledt med et solig træffer fra Lynggaard, hvorefter omgangen hoppede frem og tilbage. Mod slutningen ramte begge boksere hinanden hårdt, og omgangen endte som lidt af et bråvallaslag - og så fik omgangen bragt balance på knock-out.dk's scorecard.

Naturligt nok dykkede tempoet en smule, da kampen nåede forbi halvvejs. De mange powershots blev færre, og bokserne begyndte at se en smule brugte ud. Jonas Madsen var fortsat den mest bevægelige bokser og virkede på den baggrund som den af de to, der havde det bedst i forhold til konditionen, men Lynggaard viste til gengæld prøver på, at han er en intelligent bokser.

Med to omgange igen var kampen atter helt jævnbyrdig på knock-out.dk's scorecard.

De sidste to omgange blev som de foregående voldsomt intense, hvilket en fyldt arena på Frederiksberg bidrog ganske glimrende til. Jonas Madsen lavede mest, men Andreas Lynggaard fejlede mindst, og sejren kunne derfor gå til begge sider.

Dommerne var da også uenige, men to af dem pegede på Jonas Madsen, som dermed forsvarede titlen.

Men hey - Lynggaard vandt også lidt. Han vandt respekt. Og sådan er det bare. Basta.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 347 gæster og 3 medlemmer online

WHOS ONLINE

Alex Hermann , Jim and 347 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us