Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Pionate 5

Oliver Meng (2-0, 0 KO) fik yderligere fire omganges erfaring under bæltet, da georgiske Giorgi Bliadze (5-4, 1 KO) blev besejret klart på point. Danskeren viste igen, at han er et meget stort talent, og at han er en af de danske profboksere som er allermest værd at holde øje med.

Bliadze var ikke nogen dårlig modstander, og Oliver Meng var ikke overlegen fra første sekund, som det ellers var tilfældet i debutkampen for et par måneder siden. Georgieren skiftede konstant fodstilling, og han var en udfordring for den 18-årige dansker at finde ud af.

Det lykkedes imidlertid i 2. omgang, hvor et venstre hook til kæben sendte Bliadze til tælling. Han var ramt, men ikke mere end at han kunne rejse og igen yde solid modstand til det danske stortalent.

Herefter fik Oliver Meng helt styr på opgaven. Giorgi Bliadze var i kampens sidste to omgange mest interesseret i at overleve, for han vidste godt, at han ikke kom fra København med en sejr. Oliver Meng viste igen prøver på, at han har talentet til at være en kommende topbokser, selvom der selvfølgelig er meget lang vej.

Alle tre dommere scorede kampen 40-35 til Oliver Meng.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 234 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us