Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Brudov

Ditlev Rossing (8-0, 4 KO) kan nu kalde sig WBC youth mester i cruiservægt, efter han pointbesejrede georgiske Soso Abuladze (13-9-1, 9 KO) i den kedeligste boksekamp i mands minde.

Hvis publikum i Frederiksberg Hallerne stadig var oppe og ringe efter den fantastiske titelkamp mellem Jonas Madsen og Andreas Lynggaard, blev de ramt lige i solar plexus ved at blive trukket igennem 10 omganges ørkenvandring.

Indledningsvist var der ellers ikke meget, der tydede på en let sejr til Rossing. Danskeren lagde meget stille fra land og boksede klogt i stedet for som i flere af sine tidligere kampe at fare frem med hovedet under armen.

Det er på sin vis meget fornuftigt - især når man har i baghovedet, at Ditlev Rossing i sin seneste kamp hev voldsomt efter vejret efter otte omgange, og at denne kamp var berammet til 10 af slagsen. Meeeen... 

Ja, Rossing vandt da omgange, men Abuladze blev aldrig for alvor ramt. I hvert fald ikke før slutningen af 3. omgang, hvor Rossing for første gang satte slagene sammen til en serie. Generelt holdt han sig dog i ro og økonomiserede meget - vanvittigt meget - med kræfterne.

På denne plads beskriver vi sædvanligvis kampenes højdepunkter, men der var ikke nogle. Så vi holder os til, at Ditlev Rossing vandt med cifrene 99-91, 98-92, 100-90.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 265 gæster og 3 medlemmer online

WHOS ONLINE

Alex Hermann , Jim and 265 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us