Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Possiti

Øv! Titelkampen mellem Jeppe Morell (8-2, 3 KO) og Sven Fornling (13-1, 7 KO) blev noget af en skuffelse. Svenskeren nikkede den danske udfordrer en skalle med et grimt cut på danskeren som resultat - og det cut gjorde så, at han vandt kampen.

Den belgiske kampleder fattede tilsyneladende ikke, at det var en skalle, der havde forårsaget skaden, og da det efter 3. omgang var Morell, som opgav, og ikke lægen, der afbrød kampen, endte det med en TKO-sejr til svenskeren.

Kampen havde ellers fået en god indledning, der viste, at det ikke kun var på papiret, at der var tale om en meget interessant kamp. Fornling indledte med at placere sin venstre direkte mellem de danske parader et par gange, men begge gange blev der svaret effektiv igen fra danskeren.

I 2. omgang kom danskeren til gengæld betydeligt bedre med. Den lige venstre ramte flere gange, og Morell var i fuld kontrol. Desværre blev han i omgangens sidste sekunder ramt af et cut ved højre øje, og det fik fatale konsekvenser.

3. omgang blev godt nok gennemført, men Jeppe Morell var ikke i stand til at se, og derfor måtte han efter omgangen opgive at fortsætte.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 277 gæster og 3 medlemmer online

WHOS ONLINE

Alex Hermann , Jim and 277 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us