Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Otto Wallin Foto Wende

Otto Wallin (18-0, 12 KO) skal på lørdag på, hvad der på papiret ligner en overkommelig opgave, når han i Riga i Letland møder bosniske Srdan Govedarica (6-5, 5 KO). Wallin har ikke været i ringen, siden han i april sidste år vandt WBA Continental-titlen, og han glæder sig derfor til igen at få handskerne på.

"Der er gået lang tid siden min seneste kamp. Jeg har været uheldig med skader og et stævne, som blev aflyst, så jeg ser frem til at bokse igen. Jeg har brugt tiden uden for ringen til at arbejde med min boksning. Jeg har trænet hver dag, og jeg kan mærke fremskridt," siger Otto Wallin ifølge en pressemeddelelse.

Svenskeren skal efter planen møde landsmanden Adrian Granat (15-1, 14 KO) i en kamp om EU-titlen i sværvægt. Men først skal den bosniske modstander på lørdag naturligvis besejres.

"Jeg har en stor kamp foran mig mod Adrian Granat, så jeg er nødt til at være fokuseret. Jeg er nødt til at vinde for at sikre mig en kamp mod Granat, så denne kamp er meget vigtig for mig," siger Otto Wallin.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 206 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us