Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kessler træner Foto Wende

Boksekarrieren er endegyldigt slut for Mikkel Kessler (46-3, 35 KO). Den tidlgere WBA- og WBC-verdensmester har ellers arbejdet på et comeback, men det bliver ikke til noget.

"Jeg har virkelig prøvet i lang tid. Men jeg har gjort op med mig selv, at det ikke går. Jeg kan ikke finde motivationen. Jeg går ikke op og laver noget halvt. Det skal være med fuld hammer. Men gnisten er væk," siger Mikkel Kessler til B.T.

Den snart 39-årige dansker skulle efter planen have bokset i efteråret, men det satte en borreliasygdom en stopper for. Nu er det altså endegyldigt forbi.

Foto: Wende.

Comments (5)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Sangen omkring et comeback har ikke desto mindre sikret Mikkel Kessler lukrative sponsoraftaler med Huawei og Nordic Bet, som han skal være frontmand for i de kommende to år.

I 2014 holdt Kessler/Sauerland også et stort pressemøde, hvor de fortalte, at Kessler ville fortsætte karrieren. Mon ikke det også kastede en interessant sponsoraftale af sig (med Jack&Jones?)?

Det kan være, de prøver igen. BT vil sikkert gerne afsløre det.

Comment was last edited about 1 year ago by Alex Hermann Alex Hermann
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg tror ikke pengene har haft noget som helst at sige ifht Kesslers start/stop på comeback.
I så fald kunne han da snildt have malket det endnu længere fx med en comeback kamp mod Patrick.

This comment was minimized by the moderator on the site

Næh, hvis det havde handlet om penge, havde han jo nok sagt ja til at være med i WBSS. Det havde han uden tvivl scoret kassen på.

Det virker bare komisk at holde et stort pressemøde for at annoncere, at man har tænkt sig at bokse igen - uden at være mere konkret omkring det. At gøre det to gange virker dobbelt op på komisk.

This comment was minimized by the moderator on the site

Apropos B.T. og saftige afsløringer vil jeg ikke blive spor overrasket, hvis B.T. snart kommer med deres bud på endnu en af slagsen - denne gang om, at Mahdi Jallaw inden længe profdebuterer i Sauerland-regi.

This comment was minimized by the moderator on the site

Mahdi Jallaw skriver på sin Instagram-profil, at der er noget stort på vej, så den er sikkert god nok.

Men om B.T. laver en afsløring. Tjah. Avisen var helt tavs og gad end ikke at registrere det, da stortalenter som Oliver Meng og Allan Mahfoud blev annonceret til profrækkerne hos Danish Fight Night. Jallaw er vel i samme talentkategori som de to herrer.

Så det bliver da interessant at se, om de går all in med en ”afsløring”, nu hvor der er tale en Sauerland-fighter. Kem Ljungquists overgang blev jo også dækket massivt, så det gør de nok.

Det skal dog retfærdigvis siges, at også Diana Nadim fik masser af omtale i B.T., da hun blev annonceret. Men her var alle medier sjovt nok ude af starthullerne for engang skyld. Sikkert også pga. en kendt fodboldsspillende søster.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 179 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us