Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Khattab v Ferra 3 Foto Wende

Det er en rigtig beslutning af Mikkel Kessler (46-3, 35 KO) at droppe planerne om et comeback. Det mener formentlig alle, som ikke ville have direkte økonomiske interesser i, at den snart 39-årige dansker tog endnu en tur i ringen. En af dem, som bakker ham helt og aldeles op i den beslutning, er Abdul Khattab (15-2-1, 4 KO), som selv i perioder har trænet tæt sammen med Kessler.

"Det er den rigtige beslutning, han har truffet. Han skal lytte til sin krop, og hvis den siger stop, så er det sådan. Mikkel har opnået det, som han skulle inden for boksning. Han er helt sikkert den største danske bokser nogensinde," siger Abdul Khattab til B.T.

Khattab boksede senest i slutningen af oktober, og her var det netop Mikkel Kessler, som var i danskerens ringhjørne, hvor han forsøgte at guide Khattab frem mod en sejr. I sidste ende måtte danskeren dog nøjes med uafgjort.

"Mikkel betyder rigtigt meget for mig. Jeg har set meget op til ham gennem mange år, og jeg lærer meget af Mikkel. Hver gang vi træner sammen, lærer jeg noget nyt. Det er en kæmpe ære for mig, at han var med i mit ringhjørne sidst, og at vi har god kontakt," siger Abdul Khattab.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 254 gæster og 3 medlemmer online

WHOS ONLINE

Alex Hermann , Jim and 254 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us