Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Mezei

Sarah Mahfoud (5-0, 2 KO) skal i ringen mod en på papiret skrap modstander i sydafrikanske Unathi Myekeni (11-4-1, 5 KO), når hun ved Danish Fight Night den 27. april får mulighed for at vinde karrierens første titel.Sarah Mahfoud (5-0, 2 KO) skal i ringen mod en på papiret skrap modstander i sydafrikanske Unathi Myekeni (11-4-1, 5 KO), når hun ved Danish Fight Night den 27. april får mulighed for at vinde karrierens første titel.

Det er IBF's intercontinentale titel, som er på spil. Men da denne titel er optaget i de to bokseres foretrukne vægtklasse, fjervægt, er de blevet enige om at veje en lillebitte my over fjervægtgrænsen og bokse om titlen i superfjervægt.

”Det interessante ved denne kamp bliver selvfølgelig det spring, som jeg tager ved at skulle bokse 10 omgange. Jeg har været programsat til 6 omgange, men min længste kamp har kun varet 4 omgange. Jeg er dog sikker på, at det bliver en rigtig fed kamp, hvor jeg kommer til at klare det rigtig godt,” siger Sarah Mahfoud og ifølge en pressemeddelelse.

Hun ser dog frem til den længere distance.

”Jeg er den type bokser, der bliver bedre og bedre for hver omgang. Jeg skal lige i gang, så jeg tror faktisk, at det ligger supergodt til mig, at der kommer flere omgange på. Jeg har gået 10 omgange til træning flere gange, og det bliver bedre og bedre, hver gang jeg prøver det. Så det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig," siger Sraah Mahfoud.

Unathi Myekeni er på BoxRec's computerrangliste placeret et godt stykke højere end Mahfoud. I sin seneste kamp vandt sydafrikaneren WBF-titlen i fjervægt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 146 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us