Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Allan Mahfoud

Allan Mahfoud ser selvsagt frem til den professionelle debut, som finder sted den 27. april ved Danish Fight Night i Frederiksborg Centret i Hillerød. Her skal han op imod Faraday Mukandila (3-1-1, 1 KO), som kommer fra Congo, men som har bokset alle sine fem professionelle kampe i Sydafrika.

”Jeg kender ikke meget til ham udover hans rekordliste. Men det skal nok gå. Det har nemlig givet masser af selvtillid at træne så hårdt, som jeg har gjort. Når man mærker, at tingene lykkes til træning, så får man et ekstra løft. Jeg ved, at hvis jeg bare træner hårdt, gør som min træner siger og yder 100 procent i ringen, så er jeg stærk nok til at kunne besejre enhver modstander, der står foran mig," siger Allan Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Stævnet toppes blandt andet af hans søster, Sarah Mahfoud (5-0, 2 KO), som møder sydafrikanske Unathi Myekeni (11-4-1, 5 KO) i en kamp om IBF I/C-titlen. På deres hjemmebane i Hillerød forventer de solid opbakning.

”Når jeg går rundt inde i byen, får jeg masser af tilbagemeldinger og spørgsmål om, hvor man køber billetter osv. Så jeg fornemmer, at der er en stor interesse for stævnet. Jeg er spændt på at se, hvordan opbakningen bliver, og jeg glæder mig rigtigt meget til at vise, hvad jeg kan, så alle kan se, hvor hårdt jeg har trænet," siger Allan Mahfoud.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 186 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us