Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Pierre i kamp

Pierre Madsen (11-0, 10 KO) skal forberede sig på en solid afrikansk modstander til det kommende Danish Fight Night-stævne i næste uge i Frederiksborg Centret i Hillerød.

Modstanderen bliver 40-årige Rocky Kaleng (10-2, 5 KO) fra Congo. En mand, som ligner en fin modstander på nuværende tidspunkt til Pierre Madsen. Kaleng er i hvert fald næppe en bokser, som bare lægger siden uden kamp, og derfor kommer den danske sværvægter temmelig sikkert ud på en længere distance, end han har været vant til.

”Han ser ud til at kunne bokse, og han vil gerne bokse. Han er ikke bare en journeyman, der kommer for at overleve. Han er robust, men også noget lavere end mig. Han minder faktisk lidt om min træner Sherman Williams. Så man må sige, at det er meget relevant sparring, jeg får i øjeblikket," siger Pierre Madsen ifølge en pressemeddelelse.

Den 28-årige dansker har slået 10 ud af 11 modstandere på bagdelen, men nu begynder niveauet for modstanderne så småt at blive hævet. Rocky Kaleng bør være en mand, der kan give et fingerpeg om, hvordan det går med Pierre Madsens udvikling.

"Der bliver smæk for skillingen. Jeg håber også, at folk kan se, at jeg har udviklet mig. Jeg kommer til at gå fremad og lægge et massivt pres på min modstander, så folk kan se, hvad jeg står for. Det er jo det hårde pres, som kendetegner mig, og det er også det, der gør, at folk synes, det er hårdt at bokse mod mig, fordi jeg står der hele tiden foran dem. Men folk skal også regne med at se, at jeg har arbejdet på mit benarbejde. Hvis der kommer stormvejr, er det bedre at danse ud af det, og så selv starte et nyt angreb på egne præmisser. Det bliver en god blanding af aggressiv boksning, men samtidig velovervejet hele vejen igennem," lover Pierre Madsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 193 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us