Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Thorslund v Jornaec Foto KGZ Fougstedt

Det bliver den 25. august i hjembyen Struer, at Dina Thorslund (11-0, 6 KO) får muligheden for at vinde en VM-titel. Det bliver WBO's ledige bælte, som kommer på spil, når Thorslund møder mexicanske Yessica Munoz (17-1-1, 5 KO).

"Jeg har ikke haft mulighed for at studere min modstander endnu, men jeg har hørt, at hun arbejder konstant, så der kommer et større pres og mere fysik end i min seneste kamp," siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

"Mexicanske boksere har ry for at være helt vildt stærke, de kommer buldrende som et godstog. Så det skal jeg forberede mig på. Jeg skal forsøge at holde tempoet lidt nede, men jeg er ikke i tvivl om, at min vilje og styrke bliver afgørende for, at jeg kommer til at styre kampen," tilføjer hun.

Den 27-årige mexicaner led sit hidtil eneste nederlag i sin debutkamp, men siden er det gået fremad. Hun har vundet et par mindre titler og er nu klar til at bokse om en VM-titel.

Selvom der er mere end to måneder til opgøret, er Dina Thorslund allerede i fuld gang med træningen - og hun er overbevist om, at hun rammer toppen den 25. august.

"Min kost og vægt er allerede under kontrol. Min form er rigtig god, og jeg føler, at jeg har det bedste udgangspunkt nogensinde før en kamp," siger hun.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 203 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us