Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Nisse Sauerland Foto Wende

For både Nisse Sauerland og Mogens Palle er det en hård kamp at få de professionelle stævner på dansk grund til at give afkast. Derfor har Nisse Sauerland i ugens løb foreslået sin konkurrent et nyt initiativ: At de slår pjalterne sammen om et stævne, hvor flere af deres boksere mødes.

Ditlev Rossing (8-0) har for nylig offentligt udfordret Micki Nielsen (25-1). Den kamp vil Nisse Sauerland gerne lave på det fælles stævne, ligesom han foreslår et opgør mellem Dina Thorslund (12-0) og Sarah Mahfoud (5-0).

"Det kunne blive et fantastisk show, og jeg vil gerne arbejde sammen med Mogens Palle om at vise det bedste danske boksning," siger Nisse Sauerlad til B.T.

Den tyske promotor opfordrer i sin henvendelse Mogens Palle til at lade fortid være fortid. Dermed siger han også, at han godt er klar over, at et samarbejde vil kræve, at der bliver slugt nogle ordentlige kameler. Mogens Palle er dog ikke afvisende over for forslaget - i første omgang vil han dog afvente sit stævne næste lørdag, hvor flere af de danske boksere får hænderne fulde.

"For boksernes skyld kunne det være spændende. Det eneste, der betyder noget for mig, er bokserne. Nu vil jeg lige afvente og se mit stævne her den 15. september, og hvordan det går," siger Mogens Palle.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Hej. Det lyder bare som det helt rigtige at gøre. Tak.

Mvh Bjarne

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 210 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us