Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Jakovljevic Foto Sjørup

Jeppe Morell (8-2) skal på lørdag ud i en vanskelig kamp mod argentinske Ruben Eduardo Acosta (36-16-5). Vinder han den, ved han godt, hvem han gerne ser som sin næste modstander: Landsmanden Patrick Nielsen (29-3).

"Jeg har selvfølgelig mit fokus på min kamp lørdag ved Danish Fight Night mod Ruben Acosta. Men på min ønskeliste ligger Patrick Nielsen nummer et. Det er min drømmemodstander. Lige efter Patrick Nielsen kommer svenske Sven Fornling, som jeg vil have en revanche mod på et tidspunkt. Men Patrick Nielsen er et rigtig spændende opgør," siger Jeppe Morell til B.T.

"Patrick har jo et navn i Danmark. Om man kan lide ham eller ej, så ved folk, hvem han er. Det ville være en kamp, der ville skabe opmærksomhed. Det er også en kamp, hvor jeg med en sejr kunne sætte en streg under mit eget navn. Jeg synes også, at det er en god mand at slå. Patrick har haft en karriere med op- og nedtur som mig selv, så det ville være en god skalp at få på mit cv," tilføjer han.

Promotor Mogens Palle afviser ikke, at han i tilfælde af sejr til Jeppe Morell på lørdag vil forsøge at stable et opgør mod Patrick Nielsen på benene. Han vil dog afvente lørdagens stævne, inden han foretager sig yderligere.

"Vi må se, hvordan stævnet går på lørdag. Alle bokserne er spændt hårdt for. Jeppe skal vinde, ellers falder det hele til jorden. Det er hans chance nu, og den skal han tage," siger Mogens Palle.

Foto: Thomas Sjørup

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 172 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us