Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Allan Mahfoud

Allan Mahfoud kommer til at stå over for georgiske Beka Murjikneli (4-4), når han lørdag aften debuterer som professionel ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne.

"Formen er i top. Jeg har haft en masse god sparring med blandt andre Oliver Meng og Abdul Khattab og en masse stærke folk fra amatørernes rækker. Alle forberedelserne har været helt i top. Jeg har endda været på træningslejr i Thailand i to uger i august, hvor jeg sparrede mod folk med forskellige stilarter, så jeg føler mig helt klar," siger Allan Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Den georgiske modstander har i foråret været en tur i Sverige, hvor han var tæt på at overraske debutanten Salah Nazar Taha, som han sendte i gulvet i 1. omgang. Svenskeren endte dog med at vinde på point, og Mahfoud forventer også, at han til slut kommer til at stå med sejren.

Mahfoud ser frem til debuten, der har givet stor opmærksomhed fra omgangskredsen.

"Der er meget opmærksomhed fra kammerater og kollegaer, som glæder sig til at se mig i aktion, og jeg er også selv virkelig spændt på at skulle vise, hvad jeg har at byde på og trænet mig frem til. Publikum kan vente at se rigtig god boksning. Forhåbentligt går den ikke tiden ud. Jeg vil være fuldt koncentreret, og jeg vil sørge for, at han vil kunne mærke slagene," siger Allan Mahfoud.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 206 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us