Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Stephanie Ducastel

Stephanie Ducastel (8-4-2) er fuld af optimisme, inden hun på lørdag møder Sarah Mahfoud (5-0) ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne. Franskmanden er placeret højt på diverse ranglister, og hun tror da også, at det er hende, som lørdag aften løber med sejren.

"Jeg er klar til at tage kampen op med Sarah Mahfoud for at vise hende og publikum, at jeg tilhører den absolutte verdenselite i fjervægt. Jeg er sikker på, at det bliver en meget hård og seværdig boksekamp. Jeg undervurderer aldrig min modstander, men jeg gør altid mit bedste og er godt forberedt. Så jeg er overbevist om, at jeg vinder denne kamp," siger Stephanie Ducastel ifølge en pressemeddelelse.

Ducastel har været i ringen mod boksere, der uden diskussion er bedre end Sarah Mahfoud. Hun mener da også, at den rutine, hun har opnået, vil være forskellen på de to boksere.

"Jeg boksede senest to dobbelte VM-kampe mod nummer ét i fjervægt, Jelena Mrdjenovich, som er blandt de allerbedste kvindelige boksere på tværs af alle vægtklasser. Den ene kamp endte uafgjort, mens Mrdjenovich vandt den anden på point på sin egen hjemmebane i Canada. Jeg føler selv, at jeg vandt den første og var klart bedst teknisk, især i det første opgør, så jeg vil meget gerne bokse om disse titler igen og bliver verdensmester," lyder det fra franskmanden, der for tiden er indehaver af den lille og ligegyldige WBF-titel.

Den titel er dog ikke på spil ved lørdagens stævne.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 190 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us