Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Mezei 3

Sarah Mahfoud (5-0) kommer alligevel i ringen lørdag aften, selvom hendes planlagte franske modstander fredag udeblev. I sidste øjeblik har spanske Vanesa Caballero (1-3-1) accepteret at træde til som modstander. Hun er nu på vej til Danmark og klar til at bokse lørdag aften.

Mahfouds oprindelige modstander, Stephanie Docustel, valgte at sende afbud med meget kort varsel med en undskyldning, som promotor Mogens Palle ikke køber.

"Hun har af uransagelige årsager sendt afbud i sidste øjeblik med en forkølet forklaring om, at en fransk agent, som jeg ikke aner hvem er, angiveligt meddelte hende torsdag, at kampen var aflyst, hvilket er fuldstændigt nonsens. Dette skete, efter at hun var blevet tilbudt flere forskellige flyafgange og afrejsemuligheder, som hun begyndte at afslå i sidste øjeblik, hvorefter hun selv fremsatte nye og senere afrejsemuligheder og flyforbindelser, som alle blev accepteret fra vores side. Mit bud er, at hun reelt er for tung og alligevel ikke var i stand til at klare den senest kontraktligt aftalte vægt," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us