Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta

Jeppe Morell (9-2) har allerede fokus rettet mod kommende opgaver efter lørdagens sejr over argentinske Ruben Eduardo Acosta. Hvem han skal møde i sine kommende kampe, er alene op til Mogens Palle, men Morell har to ønskemodstandere: Patrick Nielsen eller svenskeren Sven Fornling, som han i januar tabte til på grund af en øjenskade.

"Nu er jeg kommet op i et felt, hvor der er mulighed for at få fat i nogle af de bælter, som jeg gerne vil have. Det er klart, at jeg har en stor interesse i at møde en bokser som Sven Fornling, som jeg mener, at jeg godt kan slå. Jeg er træt af det nederlag, som jeg led til ham og det vil jeg gerne have rettet op på," siger Jeppe Morell til Århus Stiftstidende.

Med lørdagens sejr hoppede Jeppe Morell tilbage til top-100 på BoxRec's computerrangliste, hvor han nu er placeret som nummer 70 i letsværvægt. Han er da også indforstået med, at der han ikke har al tid i hele verden til at nå toppen.

"Jeg bliver 29 år i oktober måned. Jeg har brug for at komme ind i en god stime og komme længere opad listen. Jeg er klar til at gå hele vejen. Det er jo ikke for sjov, at jeg bruger så meget tid på boksning. Jeg tror på, at jeg kan gøre det," siger Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 212 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us