Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Gamgebeli

Det er en klar og toptrænet Oliver Meng (4-0), der den 18. januar går i ringen i Nykøbing Falster. Det lover en af de personer, der kender ham allerbedst, nemlig hans far og træner Morten Meng.

"Forberedelserne har kørt glimrende. Der har ikke været skavanker, skader eller noget som helst. Oliver er knivskarp og i mega-god form. Skal han gå 10 omgange, så gør han det, for han er i rigtig god form. Det er samtidig en kanon-spændende opgave for ham, fordi det er på hjemmebane," siger Morten Meng ifølge en pressemeddelelse.

Mens modstander, Maono Ally (8-3-1), bliver beskrevet som en bokser, hvis bedste styrke er hurtighed på både hænder og fødder. Hans klart bedste sejr kom for et år siden, da han overraskende stoppede den hidtil ubesejrede kroat Luka Pupek i en kamp om en mindre WBC-titel.

Men uanset hvad der venter, skal Oliver Meng nok besvare det, lover hans far og træner.

"Oliver kan finde ud af bokse flere forskellige stilarter. Han har en god fysik, et fantastisk overblik og en glimrende forståelse for kontraboksningen. Han kan samtidig lægge et stærkt pres på sin modstander, og det kommer han nok også til her. Det fantastiske overblik og det, at han kan tænke så hurtigt og læse sin modstander, inden vedkommende når at reagere, det er blandt andet det, som han skal udnytte i denne kamp," siger Morten Meng.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 209 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us