Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Graf Foto KGZ Fougstedt

Det er meget populært at snakke om en eventuel kamp mellem Dina Thorslund (13-0) og Sarah Mahfoud (8-0). Begge bokseres promotorer har gjort meget ud af at nævne modparten for at hype sin egen bokser, og der er blevet sendt mere eller mindre konkrete tilbud mellem lejrene. Nu melder Nisse Sauerland, der er promotor for Dina Thorslund, sig i det kor.

"Vi vil nu give Mogens Palle et virkelig godt tilbud på en spektakulær kamp mod Dina, selvom jeg nok ikke regner med, at de vil acceptere buddet. Planen er at sende et tilbud på en kamp i morgen, og jeg er ret sikker på, at det bliver den største løncheck, som Sarah nogensinde vil modtage," siger Nisse Sauerland til Ekstra Bladet oven på Dina Thorslunds sejr mod Alesia Graf lørdag aften.

Promotoren vil selvsagt ikke sætte beløb på det tilbud, han vil sende til Mogens Palle.

"Lad os bare sige, at det er et meget konkurrencedygtigt tilbud, og at det er meget lig de tilbud, vi ser blandt vores mandlige boksere. Vi vil formentligt give et tilbud, der er fem til seks gange større end hendes bedste løncheck nogensinde," siger Nisse Sauerland.

Det er dog mere end tvivlsomt, om Palle og Mahfoud vil acceptere et sådant tilbud fra Sauerland. Et rent dansk opgør vil kommercielt være interessant, men Palle lader næppe Mahfoud stille op på et stævne arrangeret af Sauerland, hvor tyskeren i samarbejde med Viasat kan sælge kampen som pay-per-view. Det samme gør sig gældende med omvendt fortegn, og derfor ser eneste realistiske mulighed for en kamp mellem de to ud til at være et samarbejde mellem deres respektive promotorer - og det sker næppe for nærværende.

De to lejres råberi efter hinanden er mest af alt et udtryk for PR. Et opgør synes meget usandsynligt - i hvert fald så længe Dina Thorslund er i stald hos Team Sauerland (hendes nuværende kontrakt løber godt et år endnu) - og vi vil formentlig se Mogens Palle og Sarah Mahfoud gå efter den IBF interim-titelkamp, som Mahfoud har kvalificieret sig til med fredagens sejr mod Bokiwe Nonina.

Imens vil Dina Thorslund nok gå efter at få australske April Adams (11-1-1) - som på mystisk vis har formået at blive officiel udfordrer til Thorslunds WBO-titel - ryddet af vejen.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (6)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Nisse (om MP):
Han er i Nykøbing Falster - hvor han formentlig har solgt 50 billetter - og vi er herovre i Struer. Jeg siger ikke, at vi har udsolgt Madison Square Garden, men i morgen er der totalt udsolgt i Struer Hallen (cirka 1300 tilskuere, red.),

Jeg synes vi var en del flere end 50 tilskuere i verdens røvhul. Nok nærmere 1.200. Er der oplyst et officielt tilskuertal?

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg var der ikke selv, men allerede et stykke inden hovedkampen, fik jeg en melding fra én, der var der, om, at stort set alle pladser var ved at være besat. Om det så var 1.100 eller måske 1.200 ved jeg ikke.

Så jeg forstår ikke Nisses håndlige kommentar. Til gengæld synes jeg da, at man skal glæde sig over, at disse boksestævner er tæt på at trække fulde huse ude i provinsen.

Det bør vel give stof til eftertanke, at det tilsyneladende er nemmere at sælge billetter i byer, som måske ikke har så mange andre kulturtilbud, end i storbyer som København og Aarhus, hvorfor man nok burde gøre mere for at komme rundt i landet, når det giver mening som her.

This comment was minimized by the moderator on the site

Der bliver kun sjældent annonceret officielle tilskuertal til boksestævner. Både i Nykøbing Falster og Struer var hallerne fyldt godt op. Min uvidenskabelige fornemmelse er så, at arenaen i Struer var en anelse større end den i Nykøbing.

This comment was minimized by the moderator on the site

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/boksning/ballade-om-danskerbrag-gider-ikke-hoere-mere-paa-deres-pis/7483868

Det rigtige svar fra Palle ville have været: “Jeg har ikke set deres tilbud, men uanset hvad de tilbyder, byder jeg dobbelt op.”

This comment was minimized by the moderator on the site
This comment was minimized by the moderator on the site

Det er lidt svært at tage seriøst. Nisse Sauerland siger, at han vil lave kampen, men alligevel plaprer han op om, hvad Mogens Palle har tilbudt - men undlader sjovt nok at nævne, hvad han selv har tilbudt tilbage. Det bekræfter blot, at det hele er en gang ligegyldigt PR-lir.

Især for Mahfoud kan jeg hurtigt få øje på mere interessante opgør, så hvis jeg var Mahfoud/Palle gad jeg ikke engang ulejlige mig med at interessere mig for alt det her ævl på nuværende tidspunkt. Det skal nok komme.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 175 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us