Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Ducastel4

At et rent dansk opgør mellem Dina Thorslund (13-0) og Sarah Mahfoud (8-0) på kort sigt er fuldkommen urealistisk, bekymrer ikke de danske medier, de gerne fylder spalterne med spekulationer og PR-tilbud. Den ene af de to hovedpersoner slår da også fast, at et danskeropgør ikke er det, hun bekymrer sig mest om.

"Jeg vil gå efter en VM-kamp, for det er mit fokus nu," siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Sarah Mahfoud vandt i sin seneste kamp IBF I/C-titlen og sikrede sig dermed en kamp om IBF interim-titlen. Hvem hun skal møde, ligger dog ikke fast, og Mogens Palle må derfor have gang i en boksekamp i kulisserne, hvis Mahfoud inden for overskuelig fremtid skal have en kamp om interim-titlen.

Men det er altså den vej, Mahfoud-lejren har øjnene rettet. Det vil også gøre et rent dansk opgør endnu større.

"Så ville det være to verdensmestre i kamp. Det kunne være fedt," siger Sarah Mahfoud med henvisning til, at Dina Thorslund sidder på WBO's titel i superbantamvægt.

Til den titel er australske April Adams (11-1-1) - Gud må vide, hvordan det er gået til - blevet udpeget som officiel udfordrer. Hende skal Thorslund altså have ryddet af vejen, hvis hun vil beholde sin titel.

Nisse Sauerland og Mogens Palle har i løbet af de seneste uger udvekslet mails med tilbud om en kamp mellem de to danskere. Det er dog næppe seriøse forhandlinger, for når det kommer til stykket, vil ingen af de to promotorer tillade, at deres bokser kommer i kamp på et stævne arrangeret af modparten. Tilbage står så den mulighed, at Palle og Sauerland arrangerer et stævne i fællesskab, og det sker næppe.

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 196 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us