Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Havnaa v Linkert 2 Foto Wende

Promotor Nisse Sauerland åbner nu døren for et muligt nordisk opgør mellem danske Micki Nielsen (25-2) og norske Kai Robin Havnaa (13-0). Nordmanden skal i aften møde tyske Rashid Rad (16-4) hjemme i Arendal i Norge, og hvis han som ventet vinder det opgør, kan et nordisk opgør blive en realitet.

"En kamp mellem Kai Robin og Micki vil være stor i Norden, og det vil være et interessant opgør for alle," siger Nisse Sauerland til VG.

Micki Nielsen vil være et meget stort step up for Havnaa, der i sine mere end fire år som professionel er blevet matchet temmelig forsigtigt. Men nordmanden har nu rundet 30 år, så hvis Sauerland vil have testet, hvor langt han kan nå, kan et dansk-norsk opgør godt virke oplagt.

De to boksere kender hinanden ganske godt, og Havnaa erkender, at han vil få det svært mod Micki Nielsen.

"Jeg har sparret meget med Micki i Danmark, da jeg blev professionel. Jeg må være ærlig og sige, at det var meget hårdt. Det gik bedre for hver gang, men han har altid haft mere rutine end mig. Hans slagkraft er enorm, og han er bedre trænet, end han ser ud. Det vil være en meget hård kamp," siger Kai Robin Havnaa.

Foto: Wende.

Comments (4)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Den kamp vil jeg virkelige gerne se. Hvis Micki kan få trænet taktikken ordentligt denne gang, mener jeg han er favorit.

This comment was minimized by the moderator on the site

Det var en fin indsats af Havnaa i aften, og Rad Rashid er klart den bedste modstander, han har mødt hidtil (ikke at det siger alverden). Micki Nielsen vil være en meget hård modstander for Havnaa, og jeg vil også have Micki som favorit.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg tror ikke at Havnaa har mange chancer imod Micki , hvis ellers Micki for den rigtige træning og sparring. Grundliggende tror jeg, at hvis Micki skal fortsætte sin karrierer, så må der, et andet bagland til.

This comment was minimized by the moderator on the site
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 216 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us