Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Havnaa v Rudan Foto Wende

Kai Robin Havnaa KO 3 Rad Rashid

Efter en lang skadespause havde Kai Robin Havnaa (14-0) naturligt nok lidt rust, der skulle bankes af i kampens 1. omgang. Det fik han dog hurtigt gjort, og i 3. omgang fik nordmanden placeret sin dybe venstre i leveren på Rad Rashid (16-5), og det blev afgørende.
Med sejren vandt vandt Kai Robin Havnaa IBO int'l titlen og blev dermed den første norske herrebokser til at vinde en titel på norsk grund, siden Alexander Hagen for fem måneder siden forsvarede sin BBU-titel.

Katharina Thanderz W 8 Rachel Bell

Den tidligere EBU-mester Katharina Thander (11-0) bevarede sin status som ubesejret, da hun besejrede engelske Rachel Bell på point.
Det var nordmanden, som styrede langt hovedparten af omgangene, og det virkede en anelse overraskende, at den ene dommer scorede kampen 76-76. De to øvrige var dog enige om den norske sejr, da de havde 78-74 og 79-73 til Katharina Thanderz, der nu kan stå foran en ny chance for at bokse om EM-titlen.

Jonathan José Eniz W 12 Deniz Ilbay

Det blev en hård fight over alle 12 omgange, da argentinske Jonathan José Eniz (24-11-1) fik tilkendt en snæver, men fair, pointsejr over tyske Deniz Ilbay (21-2).
Som kampen skred frem, var det tyskeren, der virkede mest slidt, og mod slutningen af kampen var han ganske hårdt presset. To dommere havde argentineren som vinder med cifrene 115-113 og 116-112, mens en enkelt dommer havde 115-113 til tyskeren.

Hadi Srour W 6 Zoltan Szabo

Det blev ensrettet boksning seks omgange, da Hadi Srour (3-0) udboksede ungarske Zoltan Szabo (25-17). Srour har haft vanskeligt ved at få kampe og bokser derfor sideløbende som amatør og professionel.
Zoltan Szabo er en solid journeyman, der kun sjældent bliver stoppet, og han blev den første til at gå tiden ud med nordmanden. Han var dog overmatchet, og det var ingen overraskelse, at alle tre dommere scorede kampen 60-54 til Hadi Srour.

Jamshid Nazari KO 3 Reyhan Todorov

Den afghansk fødte nordmand Jasmin Nazari (4-0) havde ingen problemer med at besejre Reyhan Todorov, der fik solide tæv. I 1. omgang måtte bulgareren i gulvet efter et højre kryds til kæben, mens det i 2. omgang var to dybe træffere, der sendte ham ned. I 3. omgang havde kamplederen set not, da Todorov røg i gulvet for anden gang.

Kent Erik Bådstad KO 2 Istvan Orsos

Kent Erik Bådstad (4-1) indledte aftenens stævne i Arendal, da han knockoutede ungarske Istvan Orsos (16-49-3) i 2. omgang. Der var som ventet klasseforskel på de to boksere, og i 2. omgang måtte ungareren tage imod mange hårde træffere, inden en højre i solar plexus sendte ham i gulvet. Han kom op, men blev stoppet.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 231 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us