Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Garrido2

"Det er de her kampe, som jeg bokser for. Kommer jeg i god form, så skal jeg nok tage det bælte."

Sådan lyder det ifølge Århus Stiftstidende fra Enock Poulsen (10-0) om udsigten til en titelkamp om EU-bæltet i letweltervægt. Her har EBU udpeget franskmanden Yazid Amghar (22-0) som den anden part i opgøret om den ledige titel. Det er et opgær, som den ubesejrede dansker vil se frem til.

"Det er en af de bedste modstandere, som jeg har haft, men jeg gider ikke blive pakket ind. Jeg kan godt lide at komme ud og få de her store kampe. Prøve mig selv af. Han ligger nummer 12 i Europa lige nu og er ubesejret. Det er en stor mulighed og jeg håber vi kan komme til at bokse i Danmark," siger Enock Poulsen til Århus Stiftstidende.

Enock Poulsen boksede senest for to måneder siden, hvor han stoppede Berman Sanchez i 4. omgang. Hvornår Mogens Palle holder sit næste stævne, ligger endnu ikke fast.

Parterne har frem til 4. april til at blive enige om tid og sted for titelkampen. Bliver de ikke enige, vil kampen blive sendt til purseoffer.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg skal da love for at han har selvtilliden i orden. En ubesejret (22 kampe) mod Enocks 10 kunne vel godt give lidt panderynker.

Jeg kan se at de har 2 fælles, gode, modstandere (Garrido og Sanchez).
Enock vs Sanchez Ko 4. Yazid vs Sanches RTD 4.
Enock vs Garrido UD8. Yazid vs vs Garrido SD 10. (en hård hund, ham Garrido)

Det står lige mellem dem på det punkt men mon ikke Enock også klarer skærene denne gang, han er jo i en klar opadgående kurve. Det bliver spændende om de kan få franskmanden til DK. Han har været i udlandet før så det bliver ikke helt umuligt for Brian Nielsen (som i følge boxrec er promotor, mens MP er matchmaker).

EU-titel denne gang, så måske et enkelt forsvar og så direkte efter EBU-titlen!

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us