Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Amer Rasinlic

To lokale Horsens-drenge kommer til at debutere som professionelle boksere, når ringen den 22. juni er stillet op i Forum Horsens. Hovedkampen bliver Dina Thorslunds (13-0) forsvar af WBO-titlen mod australske April Adams (11-1-1), og samme aften skal både Amer Rasinlic og Michael Nielsen bokse deres første kamp med bar overkrop.

Amer Rasinlic er 30 år og har vundet flere medaljer ved både JM og DM.

"Jeg ved, at der kommer rigtig mange at mine venner og ser mig bokse. Jeg har mange venner, der elsker at se boksning, og når jeg bokser her i Horsens, plejer der at komme rigtig mange og støtter op. Min familie kommer helt sikkert også, da det også er en stor ting for dem, at jeg får min debut som professionel bokser," siger Amer Rasinlic ifølge en pressemeddelelse.

Michael Nielsen er 27 år og vandt sidste år det danske mesterskab i 56 kilo.

"Mine forcer er, at jeg altid er i god form og slår hårdt af en let mand at være. Jeg er aggressiv i stilen og investerer i de første omgange, så modstanderen bliver mør. Mine favoritslag er kropsslagene og venstre uppercut," lyder det fra Michael Nielsen.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Selvom mange ting har ændret sig, efter det er blevet muligt at bokse som amatør, selvom man har haft op til 14 professionelle kampe, er jeg generelt ikke tilhænger af, at en promotor giver en bokser en enkelt kamp under påskud af at kalde det en chance for at vise sig frem.

Hvis man som promotor tror på en bokser, bør man finde en længerevarende kontrakt med længere perspektiver frem fra skuffen. Tror man ikke på ham, bør man have respekt nok for ham til at sige nej tak.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 229 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us