Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Amer Rasinlic

Amer Rasinlic debuterer på lørdag som professionel bokser, når han på hjemmebanen i Horsens går i ringen ved Nordic Fight Night.

"Jeg har sagt ja for at prøve noget nyt. Det kunne være sjovt at lave lidt show på hjemmebane, og jeg ved, der kommer mange af mine kammerater og ser stævnet," siger Amer Rasinlic til Horsens Folkeblad.

Letsværvægteren har ikke lavet nogen aftale med Sauerland, som rækker ud over denne ene kamp.

"Hvis det går godt, kan det jo være, jeg får flere prof-kampe, men ellers vender jeg tilbage til BK Vitus og bokser videre som amatør. Sådan er reglerne nu, og det er dem, jeg retter mig efter," siger Amer Rasinlic, der skal møde en polsk journeyman i sin debutkamp.

Han håber på en god oplevelse og slår fast, at det udelukkende er de sportslige ambitioner, der får ham til at debutere.

"Det er ikke pengene, der lokker. Jeg får 4000 kr. for kampen, men skal selv betale 6000 kr. for den obligatoriske scanning, siger Amer Rasinlic.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Amer Rasinlic siger, at han skal møde en polak med 26 kampe. Det er efter al sandsynlighed Przemyslaw Binienda (2-24), som vi to gange tidligere har set i Danmark; i 2016 tabte han på point til Shahriyar Weissi, og i 2017 blev han stoppet af Leon Bunn.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 38 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us