Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Micki v Oleksiyenko 2 Foto Sebastian Heger

Allerede kort efter EM-kampen i februar 2019 mod Yves Ngabu i Belgien, meddelte Micki Nielsen (25-2), at han sandsynligvis havde været i ringen for sidste gang. Den danske cruiservægter brækkede undervejs i kampen sin ene hånd, og det er langt fra første gang, han har haft problemer med hænderne.

I mellemtiden har 27-årige Micki Nielsen skudt gang i en fornuftig karriere i det civile erhvervsliv, og over for Ekstra Bladet slår han nu fast, at boksekarrieren er endegyldigt forbi.

"Jeg bokser slet ikke mere," siger Micki Nielsen til avisen.

Micki Nielsen nåede 27 kampe som professionel, og han gennemgik en imponerende udvikling. I sine første kampe lignede han en slagsbror, der mildt sagt havde meget at lære - men det lærte han så. Han nåede at vinde et par mindre titler i WBC-regi, og hvis ikke han ligesom mange andre boksere var blevet offer for en mildest talt besynderlig matchmaking-politik fra sin promotors side - og hvis hænderne vel at mærke kunne holde til det - kunne han have nået det sidste stykke til den europæiske top.

Foto: Sebastian Heger.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Når Ekstra Bladet nu alligevel havde Micki Nielsen i tale, kunne de passende have spurgt, om han nogensinde fik sine penge for EM-kampen i Belgien...

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 140 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us