Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Carabajal6Ikke overraskende har bokseforbundet IBF netop gjort det klart at Sarah Mahfoud (10-0) ophøjes fra at være interim mester til at være deres verdensmester i fjervægt. Det har de netop bekræftet i en mail til promotor Mogens Palle.

Den oprindelige verdensmester Jennifer Han (18-3-1) har været ude af ringen pga. graviditet, men vendte tilbage i februar efter små to års pause.

Derfor dikterede IBF en interim titelkamp mellem daværende mester Brenda Carabajal og Sarah Mahfoud. En kamp som Mahfoud som bekendt vandt stensikkert hos samtlige dommere.

Lige siden har Mahfoud-lejren gået og ventet på en melding om hvorvidt Han ville vende tilbage til sin naturlige vægtklasse.

"Jeg synes, det er megafedt, at vi nu har fået slået fast, hvem der er den rigtige mester. Det kunne også have være spændende at tage den kamp mod Jennifer Han, hvis hun havde valgt at vende tilbage. Men nu giver hun afkald på titlen, og nu er der ingen tvivl mere: Jeg er ægte verdensmester i et af de helt store forbund. Den første danske IBF-verdensmester nogensinde." lyder det fra Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse. 

Nu ser Sarah Mahfoud frem til at skulle forsvare sin titel og bevise at hun er den retmæssige indehaver af VM-titlen

"Nu kan eventuelle skeptikere bare holde deres mund. Nu kan de ikke komme og sige noget mere. Nu er den der, og det er mig, der er på toppen, og så glæder jeg mig bare til at forsvare mesterskabet som verdensmester. Nu er det min titel, og så er det de andre, der skal komme og prøve at tage bæltet, og så skal jeg selvfølgelig nok sørge for at beholde det. Det glæder jeg mig meget til." slutter Mahfoud.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Kæmpe stort tillykke til Sarah Mahfoud med den fine titel. Ønsker hende alt det bedste i fremtiden.
Jeg glæder mig rigtig meget, til at følge hendes kommende titelforsvar.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 121 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us