Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina og Thomas

Dina Thorslund (14-0) er fuldt ud forberedt på, hvad der venter hende, når hun lørdag aften sætter sit VM-bælte på spil mod serbiske Nina Radovanovic (14-3). Hendes træner, Thomas Madsen, ser meget gerne, at kampen bliver afgjort, inden de berammede 10 omgange er bokset færdigt.

"Radovanovic kan kun bokse fremad, og det vil vi gerne have stoppet. Og jeg tror på, at Dina stopper hende. Vi undervurderer hende på ingen måde, hun kan helt sikkert noget. Hun er god teknisk, hun har en rigtig god amatørskoling. Men vi ved, hvad hun vil, der er ikke noget hokus pokus. Og jeg føler, vi er godt forberedt," siger Thomas Madsen ifølge en pressemeddelelse.

Thorslunds seneste fem kampe er gået tiden ud, og især i sin seneste kamp mod April Adams havde i kampens døende sekunder chancen for en sejr før tid. Australieren fik dog lov at gå tiden ud, og det er i en situation som denne, at hendes træner savner et dræberinstinkt.

"Dina har været for afventende. Når hun har ramt modstanderen, har hun trukket sig lidt og suget noget luft i stedet for at følge op og gå efter knockouten. Det har vi arbejdet på at forbedre," siger Thomas Madsen.

VM-kampen kan ses lørdag aften på TV 3 Sport, mens stævnet vises i sin fulde længde på Viaplay.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 155 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us