16.03 Tyson Fury kommer til Århus på lørdag

User Rating: / 0
PoorBest 
LoweFury Foto Lawrence Lustig
En af boksesportens største personligheder vil lørdag være ringside i Ceres Arena i Århus for at støtte sin fætter i jagten på EM-titlen. Tyson Fury, som desværre ikke har bokset i snart halvandet år, siden han besejrede Wladimir Klitschko, vil være til stede ved lørdagens Nordic Fight Night.
 
"Jeg tror på Isaac. Jeg vil være ringside for at støtte ham. Det vigtigste er, at det bliver en fair afgørelse. Vinderen skal have sejren. Hvis Isaac vinder, så fortjener han at få bæltet med hjem, og hvis Dennis vinder, så fortjener han bæltet," siger Tyson Fury ifølge en pressemeddelelse.
 
"Jeg har fortalt Isaac, at han har brug for at vinde på knockout eller stensikkert på point. Dennis er en topfighter, europamester, olympisk deltager, ubesejret, han har masser af amatørerfaring, så det er en kamp op ad bakke, og når det hele foregår i Dennis' hjemby, så er han allerede foran 3-0 på point," tilføjer han.
 
Tyson Fury har gennem hele sin karriere gjort sig bemærket med besynderlige optrin, og han har ikke tænkt sig at lade danskerne gå fri af at opleve den skæve side af hans personlighed.
 
"Jeg har hørt, at danskerne kan lide at drikke, og det samme kan jeg. Jeg lander på fredag, så jeg kan nå indvejningen og gøre mig klar til St. Patricks Day. Jeg skal være ekstremt stiv," lyder det fra Tyson Fury.
 
Foto: Lawrence Lustig.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 251 guests online