17.03 Ceylan: Lowe har formået at irritere mig

User Rating: / 0
PoorBest 
Ceylan og LoweFoto Team Sauerland
Den danske EBU-mester Dennis Ceylan (18-0-1, 8 KO) har ikke mange positive ord at sige om sin udfordrer lørdag aften, engelske Isaac Lowe (13-0-1, 5 KO). De to boksere har allerede inden lørdagens opgør haft flere konfrontationer, og danskeren slår fast, at han virkelig ikke bryder sig om sin engelske modstander.
 
"Jeg var blevet advaret om hans personlighed og havde set klip på nettet, hvor han opfører sig som en idiot. Han er en rigtig britisk gadedreng," siger Dennis Ceylan til Ekstra Bladet.
 
Ved flere pressemøder har de to boksere været ved at ryge i totterne på hinanden, og der har ikke været mangel på grimme ord. Noget, som danskeren i virkeligheden slet ikke bryder sig om.
 
"Jeg bryder mig slet ikke om det spil. At stå og nedstirre en fremmed mand og true ham med tæsk. Jeg er konfliktsky af natur og synes egentlig, det er ubehageligt, for jeg kender jo ikke mine modstandere personligt," siger Dennis Ceylan.
 
"Jeg må erkende, at han har formået at irritere mig, men derfor skal jeg alligevel respektere ham som bokser, ikke som person, men som modstander. Han kender ikke ordet respekt, og det giver mig en større chance, for han tror seriøst på alt det pis han lukker ud om, at han er uovervindelig og storfavorit. Han tror jo næsten, han kan flyve. Det skulle ikke undre mig, hvis sådan en Kong Gulerod kommer ud uden parader i de første omgange, og så er han færdig," lyder det fra den danske europamester.
 
Foto: Team Sauerland.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 256 guests online