17.03 Micki Nielsen-sag afgøres måske lørdag

User Rating: / 0
PoorBest 
Micki med bælte 3 Foto Wende
Lørdag er der bestyrelsesmøde i Dansk Professionel Bokse Forbund, og her vil cruiservægteren Micki Nielsen være på dagsordenen. Micki Nielsen er beksyldt for doping efter sin kamp mod sydafrikanske Johnny Mueller i juni sidste år, og nu er det tid til, at det danske forbund tager stilling til, hvad der skal ske i sagen.
 
"Der vil helt sikkert komme en endelig afgørelse; om Micki skal have karantæne, eller om han får starttilladelse fremover," siger DPBF-formand Jesper D. Jensen til TV 2 Sporten.
 
Først efter et halvt år - og først efter, at Micki Nielsen havde været i ringen endnu en gang - kom beskyldningerne om en positiv dopingtest frem. En test, der angiveligt skulle være blevet analyseret på et laboratorium, som er suspenderen af WADA for ikke at leve op til de påkrævede standarder.
 
"Jeg synes, det er en parodi. Jeg synes, det er en skandale - også at holde bokseren i skak i et stykke tid. Jeg synes, det er useriøst, at det skal komme frem på en boksepromotors hjemmeside et halvt år efter, kampen har været bokset," siger Jesper D. Jensen.
 
Micki Nielsen boksede senest i oktober, hvor han tabte til sydafrikanske Kevin Lerena.
 
Foto: Wende.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 263 guests online