Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver Meng vinder

Et af dansk amatørboksnings helt store talenter, Oliver Meng, debuterer som professionel den 28. oktober, når der er Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne.

Den blot 18-årige Oliver Meng har bokset 54 amatørkampe med 44 sejre, og han vandt for to år siden bronze ved EM for U17-boksere. Nu er han klar til at smide trøjen.

"Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg føler selv, at jeg er klar til det. Jeg har trods min unge alder opnået en del som amatør og har international erfaring," siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

Oliver Meng har vunde guld ved de nordiske U19-mesterskaber i 2016 og 2017, og han har vundet 12 ud af 15 landskampe. Promotor Mogens Palle er da også overbevist om, at han har fået fingrene i et stjernefrø, som kan udvikle sig til at gå hele vejen.

"Oliver Meng er seriøs, fokuseret og meget ambitiøs. Han minder mig i stil utrolig meget om min tidligere europamester Søren Søndergaard, som var en stærk og dygtig bokser, der mestrede alle facetter. Jeg tror på, at han ar evnerne til at blive verdensmester i dag," siger Mogens Palle.

Oliver Meng vejer til daglig omkring 66-67 kilo, hvilket svarer til weltervægt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 186 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us