Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Payman v Vib3

Hvis alt går vel, vil TK Promotion tre gange i indeværende år arrangere professionelle stævner. De ydre omstændigheder er stadig meget usikre, og derfor er der blevet skaleret en smule ned for planerne.

Oprindeligt var første stævne planlagt til påskelørdag, men det er nu skubbet, så første stævne i kalenderen er den 8. maj. Her skal bokseringen efter planen stilles op i ROFI Centret i Ringkøbing.

"Vi havde en sæsonplan klar med fire stævner i år, heraf to stævner i foråret og to i efteråret. Alt efter restriktioner satser vi på at ende på tre stævner, så dog et godt år, selvom vi ville have ønsket os endnu mere," skriver TK Promotion på Facebook.

Trods store bump på vejen lykkedes det TK Promotion at få gennemført et stævne kort før jul. Et stævne, hvor en række boksere tog næste skridt på den meget lange vej mod toppen.

"Stævnet i Gilleleje viste os - og forhåbentligt jer - at boksning kan være fantastisk spændende, selv når navnene på plakaten ikke er de mest kendte. Derfor glæder vi os til at skabe flere events af høj kaliber, og se tilslutningen vokse år for år," lyder det fra TK Promotion.

Jacob Bank (2-0) og Payman Akbari (3-0) er blandt de boksere, der efter planen skal i ringen ved kommende stævner.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 127 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us