Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Radovanovic5

Dina Thorslund (15-0) vil hellere end gerne krydse klinger med venezuelanske Mayerlin Rivas (16-4-2) og på den måde få muligheden for at forene VM-bælterne hos WBO og WBA. Parterne er i dialog om en kamp i løbet af nogle måneder, og det er et opgør, som den danske verdensmester hellere end gerne vil tage.

"Jeg håber, de finder ud af noget hurtigst muligt. Det er en mulighed, at jeg skal møde Rivas om hendes WBA-titel. Det er klart, at jeg gerne vil have flere titler, så det er den kamp, jeg finder mest interessant," siger Dina Thorslund til B.T.

Thorslunds bagland er i ligeledes i dialog med IBF-verdensmesteren i bantamvægt, Maria Cecilia Roman, om en kamp. Det vil dog kræve, at danskeren går en vægtklasse ned.

"Det er ikke et problem, men vægten bliver en udfordring. Men boksning er ikke nemt på nogen måder, og hvis det er det, der skal til for en dobbelt VM-kamp, så gør jeg det," siger Dina Thorslund.

En dobbelt VM-kamp har ikke fundet sted på dansk grund siden 2007, hvor Anita Christensen forsvarede sine WBA- og WBC-bælter mod Betina Gabriela Garino.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 118 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us